Yhteistyökumppanit kertovat

Mitä yhteistyökumppanimme meistä ajattelevat? Miten yhteiset projektit ovat heidän mielestään sujuneet? Alla muutama arvio työmme ja palvelumme laadusta.

Takuusähkö on luotettava sähköurakoitsija, joka toteuttaa selkä suorana sen mistä on sovittu ja puuttuu niihin puutteisiin, joita erityisesti saneerausurakoissa tulee aina vastaan. Työt on hoidettu sovitussa aikataulussa. Asentajien työssä näkyy ammattiylpeys eikä siksi ole tarvinnut perään huomautella.

Kari Knuutila
kiinteistöhuoltopäällikkö, sähkönkäytönjohtaja
Sanoma News Oy

Ensimmäinen yhteinen projektimme Takuusähkön kanssa oli Sanoma Osakeyhtiön Vantaanpainon neuvotteluhuoneiden saneeraus, ja yhteistyö on jatkunut muun muassa museon laajennusprojektin merkeissä. Kokemus on osoittanut, että Takuusähkön ihmiset ovat joustavia ja ammattitaitoisia yhteistyökumppaneita, jotka haluavat hoitaa asiat kuntoon. Arvostan tällaista asioiden loppuun saattamista ilman jatkuvaa patistelua: jos pienikin asia jää tekemättä, minä suunnittelijana ja valvojana joudun selittämään asiakkaalle, miksi asiaa ei ole hoidettu ajallaan. Suosittelen Takuusähköä mielelläni. Omalla listallani se löytyy kategoriasta pienehköt mutta vaativiin urakoihin soveltuvat urakoitsijat.

Kari Kaleva
Insinööritoimisto Olof Granlund Oy / sähköosasto

Yhteinen historiamme alkoi, kun Skanska sai Korson Kirkon ja seurakunnan toimitilojen urakan Korsosta vuonna 2000.  Urakasta kuultuaan vaimon veli, PakRak Oy:n toimitusjohtaja Jussi Paakki sanoi, että 'pyydä Takuusähkön Valtoselta sähköurakkatarjous, niin minä takaan, että homma onnistuu'.  Näin tapahtui, ja Korson kirkon jälkeen olemme tehneet yhdessä kaksi projektia Suomen Ympäristökeskukselle sekä Koy Takomotie 8:n saneerauksen.

Jokainen Takuusähkön kanssa tehdyistä projekteista on hoidettu mallikkaasti. Työntekijät ovat sitoutuneita ja yrittäjät, Valtosen Tomppa ja Lokan Hannu, miellyttäviä ihmisiä ja alansa ehdottomia ammattilaisia. Isojen projektien vetäjänä arvostan heidän yhteistyökykyään, jämptiyttään ja luotettavuuttaan: se mitä luvataan, myös pidetään. Palvelu on yksilöllistä, ja Tommi ja Hannu tietävät tarkasti, mitä projekteissa tapahtuu ja milloin.

Takuusähkön yritysrakenne on täysin erilainen kuin niin sanotuilla suurilla yrityksillä. Tämä näkyy paitsi joustavuutena ja nopeana reagointikykynä myös asiakassuhteen henkilökohtaisuutena.

Voin suositella Takuusähköä ja olen niin tehnytkin näiden vuosien varrella.

Rauno Rahkola
vastaava mestari
Skanska Talonrakennus Oy

Takuusähkö oli tehnyt Vantaan seurakuntayhtymän rakennuspalveluyksikölle sähkötyöt Nikinmäen seurakuntatalolle, Korson kirkkoon sekä Itä-Hakkilan lasten kirkkoon. Kun Hämeenkylän kirkon peruskorjauksen I-vaihe alkoi, pyysin tarjouksen myös Takuusähköltä. I-vaiheen jälkeen seurasi Hämeenkylän kirkon II-vaihe, ja nyt ovat menossa Helsingin Pitäjän kirkonkylän tuhkahauta-alueen laajennuksen sähkötöiden urakkaneuvottelut.

Takuusähkö Oy:n johto on työhön sitoutunutta, ja näin ollen myös asentajat ovat ammattilaisia ja osaavia. Takuusähkö Oy on luotettava ja ammattitaitoinen yhteistyökumppani. Vastuu omasta työstä ja laadusta on yllättänyt myönteisesti. Jos tulee virheitä, ne korjataan mukisematta eikä syyllisiä etsitä muualta.

Voin suositella Takuusähköä vilpittömästi myös muille. Yritys pyrkii pitämään, mitä lupaa, ja tekee laadukasta työtä. Mukavaa on myös takuusähköläisten huumori, joka piristää arkipäivän työtä.

Maija-Liisa Sahlbom
rakennuttajainsinööri
Vantaan seurakuntayhtymä

Kumppanuutemme alkoi vuonna 1999 Päiväkummun koulun perusparannustyömaalla. Kaksi nuorta yrittäjää oli saanut edellä mainitusta kohteesta sähköurakan ja tuli työmaalle esittäytymään ja tapamaan kohteen vastaavaa työnjohtajaa, jona silloin toimin. Kavereista paistoi heti tekemisen ja palvelemisen meininki, ja kyseinen hanke sujui hyvin alusta loppuun.

Tämän kohteen jälkeen siirryin rakennuttamistehtäviin, ja yhteistyö tiivistyi entisestään. Yhteisiä projekteja ovat olleet muun muassa Maarukan päiväkoti, Viertolan vastaanottokoti ja nyt meneillään oleva Koisorannan hoitokoti sekä lukuisat vuosisopimukseen perustuneet, pienempiin hankkeisiin liittyvät tuntityöt.

Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin. Aina, kun minulla tai osaston muilla rakennuttajilla lähtee jokin hanke urakkalaskentaan, soitamme Takuusähköön ja kysymme, ehtivätkö he tarjoamaan.

Takuusähkön palvelualttius ja ammattitaito ovat mielestäni aivan huippuluokkaa.  Sähkömies on järjestynyt aina, vaikka tunnin varoajalla, ja jos joitakin selvitettäviä asioita on ollut, ne on aina selvitetty ja hoidettu asiallisesti loppuun saakka. Tommi ja Hannu ovat myös ihmisinä helposti lähestyttäviä. He ovat panostaneet hyvin henkilökuntaansa ja kasvattaneet heistä "takuusähköläisiä", alan ammattilaisia.

Yhteistyön kehittyminen kumppanuustasolle (vuosisopimus) on ollut hyvä asia. Voin soittaa ja pyytää poikia hoitamaan jonkin asian tai käydä heidän kanssaan katsomassa jonkin tehtävän työn, ja seuraavaksi tuleekin ilmoitus, että työ on valmis ja kunnossa. Samaa ovat sanoneet myös muut rakennusurakoitsijat, joiden kanssa Takuusähkö on minun kauttani yhteistyötä tehnyt. Takuusähkössä on vuosien saatossa opittu myös "Vantaan tapa" tehdä asioita. He tietävät, miten toimitaan sekä laadullisesti että kustannustehokkaasti.

Takuusähköä voi suositella ehdottomasti myös muille rakennuttaja- ja urakoitsijatahoille. Meidänkin yhteistyömme jatkuu toivottavasti edelleen yhtä hyvissä merkeissä.

Ari Kiiskinen
rakennuttajainsinööri
Vantaan kaupunki