Sähköasennusten puitesopimustyöt

Takuusähkö Oy tekee puitesopimuksiin perustuvia sähköasennusten huolto- ja kunnossapitotöitä laajennetulla pääkaupunkiseudulla.

Sähköasennusten puitesopimustyöt

Takuusähkö Oy tekee puitesopimuksiin perustuvia sähköasennusten huolto- ja kunnossapitotöitä laajennetulla pääkaupunkiseudulla. Hinnoittelu on töiden ja tarvikkeiden osalta ennakkoon kilpailtu ja voimassa sopimuksessa sovitun puitesopimuskauden. Puitesopimus on käyttökelpoinen malli kun kiinteistöjä ja kohteita on useampia. Meillä on käytössämme sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä Adminet, johon puitesopimustöiden tilaukset on yhdistetty. Reaaliaikainen järjestelmä palvelee hyvin kiireellisenkin huoltotarpeen ilmaantuessa. Huoltoautomme ovat monipuolisesti varusteltuja tarvittavilla työkaluilla, koneilla ja mittalaitteilla. Lisäksi huoltoautoissa on kattavasti sähköasennusten huoltotöissä yleisimmin tarvittavia sähköasennustarvikkeita.

Puitesopimusasiakkaitamme ovat mm. Vantaan kaupunki, Tuusulan kunta, Helsingin ja Vantaan seurakuntayhtymät, KELA, Merimieseläkekassa, NCC Suomi Oy, Avain Asumisoikeus Oy, Y-Säätiö ja Granlund Oy.

Ota yhteyttä ja tehdään edullinen puitesopimus sähköasennusten huolto- ja kunnossapitotöihin kohteisiinne!

Sähkötöiden tilaukset: tilaukset@takuusahko.fi