Kohteitamme

Uudisrakentamista, saneerausta, korjausta. Kunnossapitoa ja suunnittelua. Meillä on kokemusta mitä erilaisimmista sähköistysprojekteista. Alla muutama valikoitu esimerkki – ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Koulut ja päiväkodit

2018 Martinlaakson päiväkoti, Vantaan kaupunki

UUDISRAKENNUS

Tämä päiväkoti oli valmistuessaan Vantaan kaupungin kallein ja hienoin. Arkkitehtuuriltaan upea kaksikerroksinen päiväkoti rakennettiin uimahallin läheisyyteen logistisesti haastavaan aikaan; yhtäaikaisesti naapuritontille rakennettiin uudiskerrostaloja.

2015 Itä-Hakkilan päiväkoti, Vantaan kaupunki

Uudisrakennus

Hieno ja arkkitehtuurisesti vaativa päiväkoti, jossa toimintaa palveleva talotekniikka saatiin asennettua rakenteiden kätköihin. Kohde toteutettiin tarkasti aikataulussa ja kustannusraamissa.

2013 Länsimäen koulu, Vantaan kaupunki

Laajennus

Kohteen laajennus toteutettiin koulun ollessa koko hankkeen ajan käytössä. Haastavan aikataulun ja nykyisen ja laajennusosan yhteensovittamisen vaativuudesta huolimatta toteutus onnistui tilaajaa tyydyttävällä tavalla.

2013 Kilterin päiväkoti, Vantaan kaupunki

Uudisrakennus

Länsi-Vantaalle toteutetun uuden ja upean päiväkodin erikoisuus on se, että päiväkoti on auki 24h.

Liiketilat

2018 Kiinteistö oy Helsingin Valokaari 8, Sagax Finland

Teollisuusliiketilat peruskorjaus

Tässä vanhan Airamin lampputehtaan kiinteistössä puolet tiloista peruskorjattiin uusiksi liiketiloiksi. Toisessa puoliskossa on Vehon korikorjaamon tilat. Vehon osalta uusittiin korjaamotilojen valaistus kokonaisuudessaan korjaamon ollessa poissa käytöstä vain yhden kuukauden. Tehdasalueen keskijännitejakelun osalta uusittiin muuntamotiloja sekä liikerakennuksen keskijännitekojeistot. Muutostöitä oli paljon, mutta hyvällä yhteistyöllä tilaajan rakennuttajaorganisaation kanssa aikataulu- ja kustannusmuutokset saatiin vietyä läpi hyvässä hengessä ja sovitusti osapuolia tyydyttävään päätökseen.

2017 AINOA 2, TAPIOLAN LIIKEKESKUS

LIIKETILARAKENTAMINEN / SRV

Kauppakeskuksessa tarjottiin ja toteutettiin neljä ensimmäistä liiketilaa kiinteähintaisina sähköurakoina. Näiden neljän jälkeen jatkettiin budjetointimallilla. Sitä mukaa kun uusia vuokrasopimuksia solmittiin ja sähkösuunnitelmien luonnoksia valmistui, liiketiloihin laskettiin budjettihinnat ja sähköasennukset käynnistettiin välittömästi sovituin laskutyöperustein. Budjetointimallilla toteutettiin kaikkiaan lähes kaksikymmentä liiketilaa. Tämän mallin etu oli nopeus, työt voitiin aloittaa välittömästi ja lukuisat käyttäjämuutokset voitiin toteuttaa ilman aikaa vieviä lisätyökäsittelyitä. Aikataulut olivat todella tiukkoja, kuten liikerakentamisessa yleensäkin. Hyvällä yhteistyöllä suunnittelijoiden, SRV: n ja käyttäjien kanssa työt valmistuivat ajallaan budjettiraameissa ja käyttäjät saivat vuokraamansa tilat käyttöönsä ajoissa ja valmiina.

2014 Vantaan teollisuuskiinteistöt Kielotie 12–14

TIETO- JA KONSERNIHALLINNON TILAT PERUSKORJAUS

Vantaan kaupungin tieto- ja konsernihallinnon toimistotilat peruskorjattiin. Peruskorjauksen yhteydessä uusittiin kaikki sähkö-, tieto- ja turvajärjestelmät. Valaistuksen ohjaukset ja säädöt toimistojen sekä käytävien osalta toteutettiin Siemens Logo! – logiikkajärjestelmän ja Organic Response – liitäntälaitteiden avulla.

2006 Vantaan teollisuuskiinteistöt, Hosantie 2

RAKENNUKSEN SISÄISTÄ UUDISRAKENTAMISTA: PESULA ARKISTO YMS.-TILAT

Tätä Vantaan Teollisuuskiinteistöjen omistamaa, vanhaa Soliferin matkailuvaunutehdasta, on muutettu kulloisenkin tarpeen mukaisesti useasti vuosien saatossa. Viimeisimpinä muutostöinä on toteutettu pesulan, arkiston ja Reelin tilojen rakentaminen kiinteistöön.

Muut

2018 Flamingo Viihdekeskus

SPA-OSASTON PUKU- JA UIMA-ALLASTILAT KORJAUSRAKENTAMINEN

Puku- ja allastilojen valaistukset uusittiin lyhyiden käyttökatkosten aikana. Valaistus nykyaikaistettiin led- valaisimin iLight -järjestelmän ohjauksin. Toteutus vietiin läpi sovituin tuntiveloitusperustein. Näin saatiin haastavan kohteen nopeasti muuttuvien suunnitelmien, käyttäjien tarpeiden ja ennakkoon sovittujen käyttökatkosten aiheuttamat kustannusmuutokset sujuvasti vietyä lävitse projektin. Kustannukset ja aikataulu pysyivät raameissa.

2018 Helsingin Yliopisto, Haartmaninkatu 3

F- OSA MUUTOSTYÖ

Kohteessa toteutettiin toimisto- ja lääkintätilojen sekä erikoisuutena suojahuoneiden sähkö-, tele- ja turva-asennukset.

2015 Korson vanhustenkeskus, Vantaan kaupunki​

PERUSPARANNUS JA MUUTOSTYÖT

Perusparannuskohteessa uusittiin hoito- ja lääkintätilojen lisäksi huoneiden ja yleisten tilojen sähkö-, turva- ja tietoliikenneasennukset. Kohteen haastavuutta lisäsi muutostöinä tilatut ja toteutetut Katriinan sairaalan väistötilat samassa aikataulussa alkuperäisen perusparannuksen urakan kanssa.

2014 Martinlaakson uimahalli, Vantaan kaupunki

PERUSKORJAUS

Kohteessa uusittiin mm. hallin valaistus kokonaisuudessaan. Ilmastoinnin peruskorjauksen haasteena oli osittain nykyisten IV-sähkökeskusten säilyttäminen ja nykyisten asennusten integrointi uudistuneen rakennusautomaation edellyttämällä tavalla. Samaan aikaan peruskorjauksen kanssa toteutimme uimahallissa yhdessä Schneider Electricin kanssa Esco-energiansäästöhankkeen.

2014 Hiekkaharjun urheilupuisto, Vantaan kaupunki

HUOLTORAKENNUKSEN PERUSPARANNUS JA KONESUOJAN UUDISRAKENNUS

Vantaan kaupungin urheilupuistoon Hiekkaharjuun toteutettiin huoltorakennuksen peruskorjaus ja uuden konehallin rakentaminen.

2013 JHL

OPISTON PERUSPARANNUS 2. KRS, 3. KRS JA 8. KRS PERUSKORJAUS

Kohteessa uusittiin toimistokerrosten, käytävien, huoneiden ja neuvottelutilojen sähköasennukset kokonaisuudessaan. Valaistuksen ohjaus, säätö ja tilanneohjaukset toteutettiin KNX- järjestelmän kautta.

2013 Tiedekeskus Heureka, Vantaan kaupunki

KEITTIÖ-, RAVINTOLA- JA TSTO-TILOJEN KORJAUSTYÖT

Tiedekeskuksen ravintolan sähköasennukset uusittiin korjaustöiden yhteydessä. Myös keittiön asennukset laitesähköistyksineen uusittiin. Yhdessä puitesopimuskumppanimme NCC:n kanssa olemme toteuttaneet useita tilamuutoksia vuosien aikana mm. toimistotiloissa ja teknisissä tiloissa. Myös koko kiinteistön ulko- ja aluevalaistus on uusittu TakuuSähkön toimesta.